Hoi, wat leuk!

Je hebt interesse in het

Online Traject van TOL

maar je wilt eerst graag vrijblijvend en gratis 5 tips en tools ontvangen.

Hierbij geef ik ze graag aan je door:

Tip 1

Besef hoezeer oude overtuigingen jouw leven onbewust nog creëren!
Op een manier die je eigenlijk liever niet meer wilt en jou in de bekende vicieuze cirkel houdt!

Herken jij je in 1 van onderstaande 5 oude geloofsovertuigingen?​

 • Ik ben het niet waard
 • Ik ben niet goed genoeg
 • Ik doe er niet toe
 • Ik hoor er niet bij
 • Ik kan het toch niet

Welke overtuiging resoneert het sterkst met jou?

We dragen allemaal oude overtuigingen in ons. Overtuigingen zijn ontstaan door oude levenservaringen of doorgegeven in onze bloedlijn. Eens hielpen deze ons maar nu allang niet meer. Ze beperken ons zelfs. Om deze uit jouw systeem op te schonen en om te keren naar waarheid gaat niet zonder slag of stoot, maar is zeker de moeite waard! Opschonen en omkeren kan met ademtechnieken, met creatieve oefening of met hulp van kristallen. Je keert ze om naar de oorspronkelijke krachten die jou op weg helpen naar jouw ware potentieel.

Het zal te lang en te veel zijn om je dat hier in deze 5 tips te vertellen. We gaan er uitgebreid mee aan de slag in week 3 van het Onlineprogramma.

Tip 2

Weet je hoe wij mensen verleerd zijn de elementen en krachten uit de natuur te gebruiken? Kijk eens naar een plant die in je huiskamer staat.. Hij haalt zijn voeding uit het water en het licht (zon). Dat kunnen wij mensen ook weer gewoon leren! De externe, universele krachten gebruiken voor het versterken én ontladen van ons lichaam en onze geest.

Maak eens een heerlijke wandeling aan zee als het flink waait: het is een natuurlijke schoonmaker om je humeur en gedachten op te frissen. Of neem een duik in de zee: het zout onttrekt de moeheid uit je en haalt oude energieen weg. Ben je leeg of gespannen: laad je op door de zon.

De natuur is voorradig en wil ons liefdevol bijstaan, alleen hebben we dat weer te leren. Vroeger wisten ze hoe dat moest, in deze moderne tijd zijn we dat helaas vergeten.

Hoe je meer specifiek de elementen kan toepassen in je leven, kan je vinden in het onlinetraject.

Tip 3

Ben jij een gevoelig mens? Pik jij veel op of word je snel moe van mensen(massa’s)? HSP is inmiddels een ingeburgerd begrip. Veel mensen ervaren het als last terwijl het een kwaliteit is.
Het vraagt wel wat aandacht en zorg!

Een simpele oefening die je dagelijks kan doen (5 min.):

 • Ga zitten, voel je voeten op de grond.
 • Trek dan in gedachten een cirkel of koepel om je heen met wit licht. Van voor naar achter en van links maar rechts.
 • Dááromheen zet je een hemelsblauw licht.
 • Dááromheen een laagje olie. (Met eventueel een kleur die je zelf kiest)
 • Als laatste zet je dááromheen een zachte wand met spiegels met het spiegelbeeld naar buiten én binnen. Zodat alle projecties van buiten niet bij jou komen en ook jij jouw eigen projecties binnenhoudt.
 • Zet je intentie hierbij neer dat het geen afweer of bescherming is maar gewoon liefdevolle zorg voor jouzelf waardoor jij beter functioneert.

Als je dit dagelijks doet, bouw je dit als filter op in je systeem!

Tip 4

Beoefen eens de kracht van Dankbaarheid.

Als je kan eren en waarderen wat er op dit moment is, dan lost je weerstand op en gaan de dingen weer stromen. Dankbaarheid en waardering laat elke vorm van slachtofferschap los en houd je in het NU.

Oefen het maar eens bijvoorbeeld voordat je gaat slapen:
Ga liggen en dank alles wat er in je leven is. Hoe klein ook. Dank bijvoorbeeld…. je partner, je geld, je dak boven je hoofd, je creativiteit, je vriendin, je werk, de heerlijke soep die je hebt gemaakt, het kussen waar je op slaapt, de inhoud van je koelkast, de zon die vandaag schijnt, je kinderen, etc.

Juist als je het zwaar hebt en er vervelende of moeilijke dingen gebeuren: ga dan toch naar dankbaarheid! Probeer naar die staat van waardering te gaan. Niets gebeurt voor niets. Ook in jouw leven niet. Onderschat niet dat het leven je exact geeft wat je nodig hebt. Vaak zie je dat pas achteraf. Dankbaarheid kan je leven aanzienlijk lichter maken. Die energie zet dingen in beweging en zet je leven op een hoger plan.

Tip 5

Soulcollages zijn onder de meesten van jullie wel bekend.

Het is een leuke en zinvolle steun om jouw specifieke wensen, verlangens en dromen aan te trekken en in je leven te laten verschijnen. Want zoals Einstein al wist: ‘’imagination brings you everywhere’’.

Een krachtige manifestatie tool uit het sjamanisme is het maken van een zogenaamde ‘’arrow of intention’’. In Jip en Janneke taal: een stok uit de natuur waar je een pijl van maakt en opsmukt met symbolen en daarop jouw wensen en verlangens schrijft.

Door hier bewust elke dag 5 minuutjes mee te werken, leg je de positieve aantrekking voor jezelf als het ware klaar. Daar ga je 30 dagen mee aan de slag.

Hoe het precies gaat, komt ook in het onlinetraject aan bod. Ik heb er zelf inmiddels een stuk of 6 gemaakt en in mijn workshops zijn er mensen die hier ook mee aan de slag gegaan, met verbluffende resultaten.

Ik hoop dat ik jou middels deze enkele en simpele tips en tools inspireer en aanmoedig jouw leven weer in de hand te nemen!

Enthousiast geworden?

Voor een diep en uitgebreide zelfstudie, met 13 uiteenlopende thema’s en modules kan jij zelf het goud weer pakken! Jij kan echt zoveel meer dan je denkt!

Tip 6

Early Bird tot en met 31 december 2018 !

Let op:

Inschrijven kan tot en met 12 januari 21.00 uur

Heb je toch nog vragen, mail gewoon even naar: sandra@tolonlinetraject.nl

s2Member®